Heb je je al aangemeld voor de RommelRoute Leuken?

We kunnen ook nog wat hulp gebruiken!

09 juni 2019

Zaterdag 29 juni van 10:00-16:00 uur een jubileum RommelRoute met aansluitend Pleinfeest rondom het IKC op Leuken. Je kunt je tot 22 juni opgeven. Voor de kofferbak verkoop bij het IKC kunt u zich ter plaatse aanmelden. Ook voor verenigingen is het een kans om je te laten zien. We kunnen nog wat hulp gebruiken met opbouwen en opruimen.

U wilt deze speciale editie van de RommelRoute toch niet missen? Behalve het snuffelen tussen alle tweedehands spullen op de opritten en in de kofferbakken zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud.
Kom allemaal en geniet van deze onvergetelijke dag!

Speciale momenten tijdens jubileum RommelRoute/Pleinfeest

Onthulling Herinneringsmuur Leuken
De Herinneringsmuur Leuken zal zaterdag 29 juni om 11.30 uur officieel onthuld worden door wethouder Geert Gabriels en directeur Bart Caris van IKC Leuken in bijzijn van de wijkraad, een van de leerlingen van het eerste uur Piet van Hoef en een leerling die nu meedoet aan een project rondom deze Herinneringsmuur en het adopteren van het monument in het kader van geschiedenislessen.
De informatiefilm over de herinneringsmuur Leuken kan vanaf 12.00 uur, elk half uur, in de aula van het IKC door belangstellenden worden bekeken.

Hou jij van gamen?
Kom op 29 juni vanaf 11.00 naar de gameroom op IKC Leuken speel daar samen met andere gamers uit de wijk je favoriete spellen !!!!

Tegen wie ga jij gamen ??

Muziek
Von & Ome Wullum zijn 5 jaar geleden spontaan als duo begonnen en gaven hun eerste optreden tijdens de RommelRoute.

Hieruit is een traditie geboren die duurt tot de dag van vandaag, want 29 juni staan ze weer paraat op het schoolplein van Leuken, waar ze met bekende nummers, maar dan gegoten in een verrassend jasje, zullen zorgen voor een gezellige middag.

Verenigingen - Pak je kans op meer bekendheid!
De RommelRoute is niet alleen bedoeld als rommelmarkt. Op deze dag kunnen verenigingen zich ook presenteren of een activiteit organiseren.

Maar ook sport en andere verenigingen kunnen een activiteit organiseren. Denk hierbij aan demonstraties of andere activiteiten om bij voorbeeld nieuwe leden te werven.

Graag dagen we de verenigingen van Leuken en daarbuiten uit om zelf creatief aan de slag te gaan en een leuke activiteit te bedenken en te organiseren tijdens deze dag.

Oproep vrijwilligers
We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die een paar uurtjes vooraf of na afloop van het pleinfeest willen helpen met bv. plaatsen borden, opruimen, enz.

Alle informatie staat op de speciale RommelRoute website, ook voor het aanmelden kunt u hier terecht:

Inschrijven of heeft u nog vragen?

U kunt zich inschrijven op de pagina inschrijven. Mocht u nog vragen hebben, kijk dan op de pagina met veel gestelde vragen, of neem contact op met de organisatie. Op de contactpagina vindt u de benodigde informatie.

Is er op Leuken interesse in een JeugdWijkraad? Meedenken, meeorganiseren van activiteiten voor en/of door de jeugd van Leuken. Maar ook bv. brainstormen over wat de jeugd van Leuken hier graag anders zou willen zien.
Ja! Wat een geweldig idee
Ben of ken je iemand die hier wel aan mee zou willen doen?
Stuur een mail naar activiteiten@wijkraad-leuken.nl
Nee, geen behoefte aan