Het is zover! Alle inwoners van Leuken kunnen zich aanmelden voor de 7e editie van de populaire RommelRoute. Verkoop tweedehandsspulletjes vanuit je voortuin of oprit. Of als je op een appartement woont, of wel erg uit de route, meld je dan aan voor een van de vier centrale pleinen.

Meld je aan via rommelrouteleuken.nl 
Je kunt zelfs aangeven wat voor soort spulletjes je verkoopt. Maak er een gezellige dag van, moedig je familie, buren en vrienden aan om zich aan te melden via onze speciale website. Print de ‘meedoen’ poster en hang deze voor het raam, of kom hem volgende week halen in de Zwerfboekenkast aan de Voorstestraat 116.

Kom kopen!
En voor bezoekers van in en buiten onze wijk, kom vooral kijken wat voor leuke koopjes je kunt scoren op zondag 26 mei tussen 10.00 en 15.00 uur. Op de plattegrond op de RommelRoutewebsite zie je waar alle deelnemers te vinden zijn.

Alle informatie is te vinden op rommelrouteleuken.nl 

Tip bij het aanmelden:
We merken dat het plaatsen van de rode pin op het Google kaartje om jouw huisadres te bepalen soms wat problemen op levert.

Als je de volgende stappen neemt gaat het vast lukken – zie ook afbeelding hieronder:

  1.   plaats het rode pinnetje op de kaart op jouw adres; jouw adres wordt dan automatisch ingevuld in het vakje onder ‘Je huisadres’
  2.   krijg je hier niet het juiste adres/huisnummer in te zien, vink dan het vakje aan dat hieronder staat: Adres handmatig aanpassen
    dan kun je zelf het adres/huisnummer in het invulvakje aanpassen.