Sint Maarten trok veel kinderen

11 november 2018

Gefascineerd stonden de vele kinderen met hun prachtige lampionnen en hun ouders naar het grootse Sint Maartens vuur te kijken. De flinke wind maakte het extra spannend. Ook dit jaar werd op Leuken een groots Sint Maartens vuur ontstoken door de heilige.

Sint Maarten wist de kinderen te boeien met zijn prachtige kostuum en gulle lach. Al snel ontstond er een gellige sfeer die nog versterkt werd door de heerlijke wafels en warme chocolademelk.

Dit jaar werd Sint Maarten een dagje eerder werd gevierd. Dankzij de duidelijke aanplakborden in de wijk en de bekendmaking via digitale media werden alle Leukenaren op de hoogte gebracht en kwamen vele kinderen met hun (groot)ouders naar dit jaarlijkse evenement.

Sint Maarten, scouting en de vele andere vrijwilligers zorgden voor het grootse vuur en de veiligheid rondom het terrein. Vandaag ruimden zij de laatste rommel op.
Bedankt allemaal voor je medewerking aan dit geweldige familiefeest!

Kijk voor meer foto's ook op weerdegekste

Is er op Leuken interesse in een JeugdWijkraad? Meedenken, meeorganiseren van activiteiten voor en/of door de jeugd van Leuken. Maar ook bv. brainstormen over wat de jeugd van Leuken hier graag anders zou willen zien.
Ja! Wat een geweldig idee
Ben of ken je iemand die hier wel aan mee zou willen doen?
Stuur een mail naar activiteiten@wijkraad-leuken.nl
Nee, geen behoefte aan