27 oktober rondom het tennispark

13 september 2018

Op 27 oktober 2018 is het zover! Halloween op Leuken bij TC Weert-Oost. Dit vanwege het 40-jarig jubileum van onze club en omdat het ook eens leuk is om iets anders te organiseren. Als het aan ons ligt niet alleen voor de leden, maar voor heel Leuken en iedereen die mee wil doen.

De bedoeling is dat we een (kleine) tocht gaan uitzetten met daarin een aantal schrikposten/figuranten. Dit alles zal rond het paviljoen plaats vinden en een stukje daarbuiten. Om er een leuke en geslaagde avond van te maken hebben we naast deelnemers natuurlijk ook vrijwilligers nodig.

Wie en wat zoeken we?

• Begeleiders om met de kinderen mee te lopen
  • Werkgroepen voor de schrikposten
  • Figuranten voor de schrikposten
  • EHBO’ers en een fotograaf
  • Mensen die kunnen schminken
  • Begeleiders om alles in goede banen te leiden (bardienst, ontvangst, versieren etc.)
  • Versieringen om het paviljoen aan te kleden

Hiervoor kan je je opgeven. Dit kan tot 17 september door een email te sturen aan pr@tcweertoost.nl.
We houden nog vrijwilligersavonden met uitleg voor iedereen. Ieder kan zich voor een bepaalde taak opgeven, maar op de vrijwilligersavond kunnen we deze nog verdelen.

We willen het laagdrempelig houden en voor alle leeftijden. Alleen zonder vrijwilligers zijn we nergens. De dag zelf moet je vanaf ongeveer 15.00 tot ongeveer 21.00 uur beschikbaar zijn, voor opbouwen, de tocht zelf en het afbouwen. En daarnaast een paar uur voor het voorbereiden. Hoe meer vrijwilligers we hebben, hoe leuker het kan worden.
Mochten er ook nog mensen of bedrijven zijn die denken ons ergens mee te kunnen helpen horen we dat natuurlijk ook graag!
Laten we er iets moois van maken.

Sint Maarten viering - alleen een vuurstapel of ?
verhaal, optocht wijk, vuurstapel
alleen een vuurstapel