Vervolg op de kennismaking met het team Wijkgezondheidscentrum Leuken twee jaar geleden komt zodra het weer veilig is. Het team staat niet stil, er gebeurt van alles om zo goed mogelijke zorg te leveren.

In januari 2020 organiseerden wij een inloopdag voor ouderen in het IKC-Leuken.

Een dag om de wijk kennis te laten maken met alle nieuwe zorgverleners en betrokkenen uit het Wijkgezondheidscentrum Leuken.

We kijken met veel plezier terug op deze zeer geslaagde dag en zijn dankbaar voor alle dagen dat wij als zorgverleners in moeilijke tijden het verschil hebben kunnen maken voor u.

Onze opzet was om frequent activiteiten te organiseren voor de ouderen in de wijk Groenewoud en Leuken. Door corona is het al bijna twee jaar niet verantwoord en haalbaar geweest om deze plannen vorm te geven en u in groepsverband uit te nodigen.

Toch gebeurt er achter de schermen van alles. Alle betrokken zorgverleners in het gezondheidscentrum leveren de kwalitatief hoogwaardige zorg zoals u van ze gewend bent. We kunnen niet wachten om onze krachten weer te bundelen en iets moois voor u te organiseren. Denk aan een informatieve bijeenkomst, een inloopmiddag of een fysieke gezondheidsscreening. Uw input is welkom en bepaalt mede onze agenda.

Wij zijn u niet vergeten! Wanneer het weer verantwoord en veilig is hoort u van ons. Tot die tijd bent u welkom bij uw zorgverlener dicht bij u in de wijk. Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen. Laat het een van ons weten. Wij staan voor u klaar.

Let goed op uzelf, op elkaar en houd moed in nog steeds vreemde en moeilijke coronatijden.

Samen staan we sterk!

Gezonde groeten en tot snel,

Het team van Wijkgezondheidscentrum Leuken
Zorg in de Wijk Groenewoud en Leuken