Werkzaamheden gedeelte Roermondseweg 8-4 t/m 26-4
Vanaf maandag 8 april 6.00 uur vinden er werkzaamheden plaats aan de Roermondseweg bij de kruising Trumpterweg / Moesdijk. De uitrit van de Moesdijk is afgesloten voor motorvoertuigen en voor fietsers geldt een korte omleiding.

Er wordt een halve weg-afsluiting geplaatst en het verkeer wordt geregeld door verkeersregelaars. Tijdens deze periode is het fietspad aan de zijde van het bedrijventerrein Weerter Boulevard afgesloten voor brom(fietsers) vanaf de rotonde Moesdijk – Middelstestraat tot aan de kruising Trumpertweg (nabij het tuincentrum). Er geldt een korte omleidingsroute voor (brom)fietsers. De werkzaamheden duren naar verwachting tot uiterlijk vrijdag 26 april.
Meer informatie is te vinden via de website van de Provincie Limburg

Asfaltonderhoud N280 Roermondseweg 24-05 t/m 27-05
Binnenkort start KWS Infra Eindhoven met de uitvoering van het asfaltonderhoud aan de Roermondseweg in opdracht van de provincie Limburg. Het asfalt wordt vervangen tussen de rotonde bij de Moesdijk en Middelstestraat en tot voorbij de rotonde bij de Ittervoorterweg.

De werkzaamheden starten op vrijdag 24 mei om 21.00 uur en zijn naar verwachting op maandag 27 mei om 6.00 uur afgerond.

Bereikbaarheid en omleidingen
Gedurende de werkzaamheden proberen wij hinder zoveel mogelijk te beperken. De N280 Roermondseweg is gedurende de werkzaamheden niet of beperkt beschikbaar. Tijdens de werkzaamheden zijn delen van de weg vrij voor bestemmingsverkeer, maar geldt een snelheidsbeperking.

Fietsverkeer heeft gedurende de werkzaamheden altijd doorgang over de huidige fietspaden.

Voor het verkeer tijdens de afsluiting gelden de volgende omleidingen:

Bestemmingsverkeer vanaf het zuiden op de A2 wordt via afrit 39, Ringbaan Noord en Ringbaan Oost omgeleid om Weert te bereiken.
Bestemmingsverkeer vanaf het noorden op de A2 wordt via afrit 40 en de N280 omgeleid om Swartbroek te bereiken.
Meer informatie is te vinden via de website van de Provincie Limburg