Activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen, dát is de Week tegen Eenzaamheid! Verbinding staat centraal. Ook in Weert worden er tussen 26 september en 4 oktober activiteiten georganiseerd en zo extra aandacht gevraagd én gegeven aan het thema eenzaamheid.

De activiteiten in Weert
Wil je in contact komen met anderen dan zijn er in Weert deze week diverse activiteiten waar je bij aan kan sluiten. Zo vinden er twee kermiswandelingen plaats en kun je deelnemen aan een taalcafé of taalwandeling. Gezellig samen eten kan tijdens een vrijdagochtend ontbijt of samen met een deelnemer van Tafeltje Dekje*. Haken, breien, samen genieten van Lp’s of een concert óf leuk in gesprek met elkaar: ook dat is allemaal mogelijk in deze themaweek.

Jongeren kunnen tijdens Social Friday terecht voor een pubquiz en bbq. En mantelzorgers zijn van harte welkom tijdens de mantelzorgbijeenkomst. Voor ieder dus wat wils!

Zie in de speciale flyer welke activiteiten er zijn in Weert.

Flyer week tegen Eenzaamheid 2023

*Deelnemers uit Weert van Tafeltje dekje kunnen in deze week een gratis extra maaltijd bestellen om samen met iemand te eten.