Wijkraad Leuken wil de komende maanden een aantal bekende en minder bekende inwoners voorstellen aan onze wijkbewoners. Heb je een suggestie, laat het ons weten via ons bekende mailadres: communicatie@wijkraad-leuken.nl

Als eerste bekende inwoner is de jongste en nieuwste wethouder Thomas van Gemert aan het woord.

Mijn naam is Thomas van Gemert en ik ben samen met mijn vriendin Fleur Stultiens bijna 4 jaar geleden komen wonen in onze mooie wijk. Leuken is een fijne wijk om te wonen, met goede voorzieningen en toch niet te ver van de binnenstad.

Sinds december vorig jaar ben ik werkzaam als wethouder voor de gemeente Weert, met als portefeuille o.a. financiën, ruimtelijke ordening, volkshuisvesting, landschap en natuur. Als ik niet aan het werk ben, dan hou ik ervan om lekker te wandelen met onze hond Balou in het buitengebied, of lekker sportief een rondje te maken op de wielrenfiets.

Spreek me vooral een keer aan, want een goed praatje, ook over andere onderwerpen dan mijn werk, vind ik altijd leuk. Graag tot ziens!