Graag nodigen burgemeester en wethouders jullie, inwoners van Weert, (nogmaals) uit voor ontmoeting en gesprek bij Bibliocenter aanstaande maandag 10 oktober om 19.30 uur. Je hoeft je niet aan te melden, je bent deze avond van harte welkom.

‘Samen Doen, eerlijk, sociaal en ambitieus’ is het programma waarmee burgemeester en wethouders de komende 4 jaar aan het werk gaan. Dit willen ze graag samen doen met jullie. Voor een goede samenwerking is het belangrijk dat zij weten wat er bij jullie leeft en welke ideeën en tips jullie hebben. Daarover gaan ze graag met jullie in gesprek.

Dit college is pas enkele maanden begonnen en vindt het fijn regelmatig met jullie te praten over onderwerpen die op dat moment spelen. En natuurlijk willen ze, zeker in deze beginperiode, graag kennis maken met de Weertenaren en zichzelf voorstellen. Want door elkaar te kennen, vind je elkaar gemakkelijker.

In het programma ‘Samen Doen, eerlijk, sociaal en ambitieus’ heeft het college opgeschreven welke plannen zij willen uitvoeren. Deze plannen passen in de visie Weert 2030 ‘Verwonder je in de groene thuishaven Weert’.In 2020 / 2021 is deze visie samen met inwoners en partners gemaakt. Het is de stip op de horizon richting 2030 naar een duurzaam en groen Weert, waarin we ons allemaal thuis voelen.

Tot maandag 10 oktober om 19.30 uur bij Bibliocenter aan de Wilhelminasingel 250 in Weert.

Groepsfoto van het college van B&W. Niet op de foto: gemeentesecretaris Anne-Marie Vrijenhoek (foto: Linda Beelen).