RommelRoute Leuken in 2022 weer groot succes, een volgende editie?

Meer dan 300 aanmeldingen voor de 6e RommelRoute op Leuken! Een super aantal deelnemers en ook prachtig weer. Het was gezellig in de wijk en buren wisten elkaar te vinden op hun oprit of op de centrale plek in Vrouwenhof. Iedereen was enthousiast en er werd volop gehandeld en verkocht.

Om een volgende editie nog succesvoller te maken werd deelnemers gevraagd om hun ervaringen en verbeterpunten.

De reacties waren overwegend positief: Fijn dat er weer een RommelRoute georganiseerd werd! Gezellig, genoten van samenzijn. Ook nog wat verkocht.

Er waren ook suggesties ter verbetering: Wijk is erg groot, waardoor versnipperd aanbod. Datum te kort op Koningsdag/Oranjemarkt; tegelijk met andere wijk. Behoefte aan meer centrale plekken.

Leuken (waaronder Vrouwenhof als een van de buurten op Leuken) is een grote wijk in Weert met meer dan 4000 inwoners. Met de inzet van meer actieve wijkbewoners kunnen we een volgende RommelRoute nog beter laten aansluiten op de wensen van onze inwoners. We denken dan aan meerdere centrale plekken in onze wijk waar een RommelRoute vertegenwoordiger de regie neemt. Je zou dan ook kunnen denken aan bepaalde activiteiten om nog meer kopers te trekken.

Heb je ideeën of wil je helpen met de organisatie? Laat het ons weten en stuur een berichtje naar communicatie@wijkraad-leuken.nl

We plannen zo snel mogelijk een datum voor een volgende RommelRoute op Leuken!

Kijk voor meer foto’s op Weertdegekste