Leuken in feeerieke sferen!

titel
titel
titel

06 december 2021

December feestmaand, gezelligheid en vooral veel mooie lichtjes. Help mee Leuken op de kaart te zetten als de mooist verlichte wijk van Weert. Doe mee aan de mooist versierde tuinwedstrijd! 

Wijkraad Leuken nodigt haar inwoners uit hun voortuin prachtig in kerstsfeer te versieren. Maak een foto en stuur deze op! De jury maakt een voorselectie en via Facebook kunt u mee kiezen wie van de drie mooiste voortuinen een heerlijk brunchpakket heeft gewonnen - aangeboden door Jumbo Heerschap.

Kerst in onze wijk
Fraai verlichte voortuinen in de feestmaand december zijn voor alle wijkbewoners een lust voor het oog. Een late middag- of avondwandeling door de wijk is als een geschenk voor iedereen om van te genieten.

Mooist versierde tuinwedstrijd 7-21 december
Stuur vóór 21 december een foto van uw fraaie voortuin met naam en adres (natuurlijk komt de jury zelf even kijken) naar communicatie@wijkraad-leuken.nl

Op 22 december kiest de jury welke drie tuinen het mooist versierd zijn. Daarna kunt u via onze Facebookpagina mee kiezen welke tuin in onze wijk het allermooist is. Op 23 december maken we bekend wie dit is en krijgt de winnaar het feestelijke Jumbo-Heerschap brunchpakket nog voor de kerst thuisbezorgd.

 

Geef uw mening
Wil jij ook een actieve wijkraad voor Leuken?
Ja, ik wil meehelpen - mail naar info@wijkraad-leuken.nl
Wel belangrijk, maar geen tijd om te helpen
Wijkraad is voor mij niet van belang
Inschrijven wijkflits
Ontvangt u de wijkflits al?
Wilt u ook op de hoogte blijven van wat er speelt in uw wijk? Schrijf u dan nu in voor de digitale wijkflits:
Privacy Statement
Algemene voorwaarden

©2019 - Wijkraad Leuken