Sint Maarten gaat door!

Houd je wel aan 1,5 meter afstand!

05 november 2021

Na de persconferentie was het spannend of we dit jaar de Sint Maarten optocht en het grote vuur konden laten doorgaan. HET GAAT DOOR! Wel moeten we ons houden aan de 1,5 meter afstand.

Maak er met je eigen gezin een feestje van, neem je eigen versnaperingen mee
Helaas kunnen we dit jaar vanwege de 1,5 meter afstandsmaatregelen geen wafels en chocolademelk aanbieden. Gezinnen kunnen wel zelf een wafel of oliebol en wat te drinken mee te nemen.

Programma Sint Maarten zaterdag 13 november

Vertrek gezinsoptocht
19.00 uur bij IKC aan de Middelstestraat

Groots Sint Maartens vuur
vanaf 19.15 uur – op Vrouwenhof, het terrein bij de skatebaan (achter de tennisbanen)

Op het terrein zullen vrijwilligers controleren of de afstandsmaatregel wordt nagekomen.
NB  Ook voor deze activiteit is de geldende algemene coronamaatregel van toepassing om niet deel te nemen als je klachten hebt.

Rondom het vuur zijn ook vrijwilligers die ervoor zorgen dat alles veilig verloopt. Bezoekers dienen hun aanwijzingen op te volgen.

Kom met z’n allen en we maken er een mooie avond van!

Klein voorbehoud
Helaas moeten we rekening houden met een klein voorbehoud: de persconferentie van 12 november. Gelukkig gaan nieuwe maatregelen meestal niet meteen in dus de kans is klein dat ons Sint Maartens feestje alsnog niet door kan gaan.