Prijsuitreiking pompoen versierwedstrijd

31 oktober 2021

Ruim 120 kinderen en hun ouders kwamen zondagochtend kijken of ze een prijs hadden gewonnen met hun fraai versierde pompoen. Bewondering voor hun kunstwerkje en een snoepzakje kregen ze in elk geval.

De kinderen hadden ontzettend hun best gedaan en de jury vond het heel moeilijk om de allermooiste pompoenen uit te kiezen. De kinderen, groot en klein - en natuurlijk ook hun ouders – waren ontzettend nieuwsgierig of ze een van de fraaie Halloween prijzen hadden gewonnen.

Onder een waterig zonnetje werden de winnaars van de pompoen versierwedstrijd Leuken bekendgemaakt. De winnaars waren superblij met hun prijzen - of hun vader, want niet alle winnaars konden aanwezig zijn; wat een verrassing als ze thuiskomen!

Ben je ook nieuwsgierig naar de creativiteit van onze jonge wijkbewoners?
Vanavond kun je de kunstwerkjes nog een keertje bewonderen in de voortuinen van de trotse pompoeneigenaren.

Dat Leuken een levendige en kinderrijke wijk is was ook vandaag weer duidelijk. Dank je wel kinderen (en hun ouders) voor jullie aanwezigheid en inzet!

Sint Maarten in de wijk
Zien we jullie zaterdag 13 november bij de familie optocht en het Sint Maartens’ vuur?
Vertrek vanaf IKC om 19.00 uur.