Doe mee met de pompoen versierwedstrijd en WIN leuke prijzen!

16 oktober 2021

Vorig jaar bleek wel hoe creatief de kinderen in onze wijk zijn. Tijdens de populaire pompoen versierwedstrijd werden de mooiste kunstwerkjes gemaakt. Dit jaar krijgen de kinderen weer de kans om een pompoen op te halen en deze te versieren. Ze hebben dan een kans om een mooie prijs te winnen en krijgen in elk geval een lekkere snoepzak. Zondagavond kunnen alle wijkbewoners de pompoenen in de voortuinen bewonderen.

Gratis pompoen ophalen op zondag 24 oktober

🎃 Kom tussen 10.00 en 12.00 uur een mooie pompoen uitzoeken op de parkeerplaats van de oude Jumbo aan de Friezenstraat.

Maak een foto van je versierde pompoen vóór 29 oktober

🎃 Als je je pompoen op zijn allermooist versierd hebt mag je een foto sturen naar communicatie@leuken-weert.nl – wel voor 29 oktober, dan kan de jury de mooiste kiezen. We hebben drie categorieën zodat ook de jongste deelnemers een kans hebben op een leuke prijs.

Tip: Begin niet te vroeg zodat hij op de 31e ook nog mooi is. Kijk voor tips op https://www.leukvoorkids.nl/een-halloweenpompoen-langer-goed-houden/

Natuurlijk kom je naar de prijsuitreiking

🎃 Kom zondag 31 oktober om 10.00 uur met je pompoen naar de prijsuitreiking op de parkeerplaats van de oude Jumbo aan de Friezenstraat.

Iedereen die meedoet krijgt in elk geval een lekkere snoepzak.

Geef heel Leuken de kans om jouw pompoen te bewonderen!

🎃 Zet op 31 oktober je pompoen s’ avonds buiten voor in de tuin neer zodat iedereen jouw pompoen kan komen bewonderen.