Gezocht vrijwilligers voor Weert Collecteert Leuken

18 augustus 2021

Weert Collecteert is op zoek naar vrijwilligers die een paar uurtjes over hebben om donatie-enveloppen op te halen in onze wijk voor 20 landelijke goede doelen met CBF-keurmerk. De actie is dit jaar in de week van 6 september.

De wegens de coronamaatregelen uitgestelde collecteweek van april  wordt gehouden van 6 t/m 11 september. Voor de jaarlijkse geldinzamelactie van Weert Collecteert! gaan jaarlijks vele vrijwilligers op pad om de donatie-enveloppen op te halen bij de ruim 1.800 woonadressen op Leuken.

Scouting zorgt ervoor dat in de week van 30 augustus alle Leuker  woonadressen een donatie-enveloppe in de brievenbus krijgen. De bewoners kunnen dan in alle rust kiezen welke goede doelen zij dit jaar willen steunen.

Persoonlijk contact zorgt voor optimaal resultaat
Wegens corona konden de enveloppen vorig jaar niet opgehaald worden. De organisatie was erg blij dat veel inwoners van Leuken de moeite hebben genomen de enveloppe in te leveren bij een van de inzamelpunten. Toch was de opbrengst aanzienlijk minder dan bij persoonlijk contact aan de deur.

Geef je op en steun deze belangrijke actie!
Daarom zoekt Weert Collecteert! vrijwilligers die een uurtje, of een paar uur deze dankbare taak willen vervullen. In overleg krijgen zij een korte route. Er kan ook in duo’s gelopen worden.
Je kiest zelf wanneer je wilt lopen, dit zal vooral in de vroege avond zijn omdat dan de meeste mensen thuis zijn.

Informatie en opgeven als vrijwilliger
Coördinator voor Leuken is Dorien Nouwens. Je kunt haar bereiken op 06 51 21 21 75.
Lees ook over WeertCollecteert! op de website.

Nieuw dit jaar!
Voor het eerst kunnen donaties aan de goede doelen ook worden gegeven via een QR-code op het donatieformulier.