Nieuws HartsaveLeuken

16 april 2021

Ook in coronatijd is het belangrijk dat de wijkbewoners zo veilig mogelijk zijn. Op maandag 26 april as. worden er online herhalingslessen reanimatie gegeven.

Ron Haex geeft op maandag 26 april om 20.00 uur een onlineherhalingsles.

Geef je per mail op voor zondag 25 april 13.00 uur en je krijgt die avond een bevestiging met een MS-teams linkje voor de les.

Vrijwilligers die bekend zijn bij HartsaveLeuken krijgen ook apart nog een uitnodiging.

Uiteraard zijn de herhalingslessen volgens de covid-19 richtlijn, zodat al onze HartsaveLeuken vrijwilligers ook in de huidige coronatijd beschermd zijn tijdens hun belangrijke levensreddende werk.

Oproep
HartsaveLeuken is op zoek naar aanvulling van het bestuur o.a. met als aandachtsgebied communicatie. Heeft u interesse? Mail naar info@hartsaveleuken.nl