Koningsdag-Stoepkrijtwedstrijd

30 maart 2021

Op dinsdag 27 april 2021 wordt er in de wijken Leuken, Vrouwenhof, Groenewoud en Molenakker een stoepkrijtwedstrijd georganiseerd door Scouting St. Job. Iedereen die zich heeft opgegeven en een mooie stoepkrijttekening heeft gemaakt, maakt kans op een mooie prijs! Je kunt zelf bepalen op welke locatie de tekening wordt gemaakt: in de buurt van je eigen huis, in een speeltuintje of juist op de stoep bij iemand die veel thuis is.

Voorlopig kunnen we bij scouting onze leuke en uitdagende activiteiten alleen aanbieden op ons eigen terrein. Toch willen we het liefst samen spelen met zoveel mogelijk kinderen uit de wijk. Daar hebben we dus iets op bedacht: een Koningsdag-stoepkrijtwedstrijd!

Op 27 april vanaf 14.00 uur, worden de tekeningen in het thema ‘Koningsdag’ beoordeeld op de volgende punten: 1) kleuren, 2) originaliteit, 3) grootte 4) vrolijkheid & 5) thema. De beoordeling wordt gedaan door een enthousiaste jury, bestaande uit een aantal stoepkrijt-ervaringsdeskundigen van Scouting St. Job.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: testival@scoutingsintjob.nl met daarin je teamnaam, de leeftijd(en) van de deelnemer(s) en het adres waar we de tekening kunnen zien.  Aanmelden kan tot 12.00 uur op 27 april.

Ophalen doosje stoepkrijt
Op zaterdag 24 april tussen 09.30u en 12.30u is het mogelijk om een doosje stoepkrijt op te halen bij scoutinggebouw ’t Luukske (Klein Leuken 14, Weert). Ben je 12 jaar of jonger en wil je meteen meedoen met een scoutingactiviteit vanaf 10.00 uur? Dan ben je van harte welkom!

Wil je vaker buitenspelen en leuke dingen doen in een gezellige groep? Kom dan gezellig eens kijken bij een van de scoutinggroepen in Weert!

Stoepkrijtactie

Locatie: Leuken, Vrouwenhof, Groenewoud & Molenakker

Datum: Dinsdag 27 april 2021

Let op: als het tussen 12.00 en 16.30u (te lang) regent, wordt de wedstrijd een week verschoven.

Dit wordt dan zo snel mogelijk bekend gemaakt via onze sociale media kanalen.

Tijd beoordeling: Tussen 14.00 en 16.30 uur

Uitslag wedstrijd: Via mail en te zien op de Facebook- en Instagrampagina’s van Scouting St. Job Leuken-Weert