Maak kennis met de tennissport

16 maart 2021

TC Weert-Oost aan de Kaaskampweg in onze wijk organiseert op woensdag 7 en woensdag 21 april een kennismakingsavond voor junioren en senioren.

Ben je nieuwgierig? Geef je op, stuur een mail naar info@tcweertoost.nl

Uitnodiging van de club:

Hey jij daar,
Ben jij de nieuwe Roger, Serena, Raphael, Kiki of Novak en wil jij een keer je talenten laten zien? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke sportclub, waar je gezellige mensen ontmoet? Kom dan  een keer vrijblijvend meedoen tijdens één van onze kennismakingsavonden.

De avonden worden gehouden op woensdag 7 april en woensdag 21 april. Voor junioren (tot 15 jaar) starten we om 18:00 uur en voor senioren (vanaf 15 jaar) om 19:15 uur.

Uiteraard gaat alles volgens de regels van het RIVM. Heb je (nog) geen tennisracket, dan zorgen wij daarvoor.

Wil je je aanmelden of wil je meer informatie, stuur dan een Email naar info@tcweertoost.nl. Geef daarbij even aan voor welke avond je je wilt aanmelden en of je junior of senior bent.

Hopelijk tot snel!

Sportieve groetjes,