Kleurplatenwedstrijd Sinte Merten

10 november 2020

Ruim 250 enthousiaste kinderen leverden vanmiddag hun kunstwerkjes in. Voor deze creativiteit werden ze beloond met een lekker zakje snoep. Het blijft nog even spannend wie de prijsjes hebben gewonnen.

Voor de jury wordt het erg moeilijk om te kiezen wie een prijsje wint. Iedereen heeft zo zijn of haar best gedaan. Nog even geduld.

Kijk voor meer foto's op Weertdegekste

De winnaars van de kleurwedstrijd zijn bekend:

1 Lizzy Coenen

2 Elena van Mierlo

3 Lani Bukkems

4 Ise Ruigrok van der Werven

5 Jamie Ogier

6 Lina Bukkems

7 Stef Verheijden

8 Quinten ''t lollifantje

9 Pim Donkers

10 Jim Meusen..

Met dank aan alle kinderen, hun ouders, het IKC voor de verspreiding en natuurlijk onze Kunstenaer Linda van de Vorst.

Alle tekeningen werden opgeplakt op de ramen van het oude winkelcentrum zodat iedereen ze kon bewonderen.
Op de foto de winnende tekeningen.

Deze actviteit is echt een voorbeeld hoe iedereen onze mooie wijk Leuken is verbonden met elkaar.

Team Wijkraad Leuken