Driedubbel feest bij DESM

25 september 2020

Op vrijdag 25 september vierde DESM wegens corona sobertjes haar 75-jarig bestaan. Wethouder Tessa Geelen kwam niet met lege handen. Voor DESM de Penning van Verdiensten van de gemeente Weert en voor Cor Scheepers een koninklijke onderscheiding.

Volgend jaar hoopt DESM het 75 jarig bestaan nog eens groots te vieren.

Penning van Verdiensten voor voetbalvereniging DESM
Uit handen van wethouder Tessa Geelen ontving de heer Hugo Lammers namens DESM op vrijdag 25 september 2020 de Penning van Verdiensten van de gemeente Weert.

Het college van burgemeester en wethouders besloot deze penning toe te kennen als blijk van zeer grote waardering en erkentelijkheid en deze uit te reiken bij de viering van het 75-jarig jubileum van DESM.

Meer foto's op Weertdegekste

Koninklijke onderscheiding voor de heer Scheepers
Uit handen van wethouder Tessa Geelen ontving de heer Scheepers op vrijdag 25 september 2020 een Koninklijke onderscheiding. Dit gebeurde tijdens de viering van het 75–jarig bestaan van voetbalvereniging DESM in de ‘Hoeëskamer’ van de vereniging. Hij kreeg de versierselen uitgereikt die horen bij de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Meer foto's op Weertdegekste