Inwoners van onze wijk zijn blij met Gezondheidscentrum Leuken, waarvan de huisartsenpraktijk onderdeel uitmaakt. Vanaf 1 april 2024 heeft huisartsenpraktijk Hamelers & Renzema een nieuwe naam: Huisartsenpraktijk Weerterland.

De recente veranderingen binnen het team van vaste huisartsen maken dat een nieuwe naam is gezocht die beter past bij de samenstelling van de praktijk en de binding met de stad en omliggende regio van Weert duidelijk maakt.

Naast de bekende gezichten van Hennie Hamelers en Jeroen Renzema, is Luc Thissen toegetreden tot het vaste team van praktijkhouders. Daarnaast blijven de vaste waarnemers werkzaam binnen de praktijk.

Patiënten zullen binnenkort via een digitale nieuwsbrief op de hoogte worden gebracht van dit nieuws, maar zij zullen in de praktijk, behoudens de nieuwe naam en een nieuwe website, weinig merken van de veranderingen. De huisartsen en het team van assistenten en praktijkondersteuners zullen onverminderd voor hen klaar blijven staan.

De praktijk is momenteel nog gesloten voor nieuwe inschrijvingen, om zo de kwaliteit en toegankelijkheid van onze praktijk te waarborgen. Wanneer de praktijk weer open is voor inschrijvingen, zullen wij dit kenbaar maken via onze website en Facebookpagina.