Van 15 t/m 19 juli is het weer zover: KVW Leuken 2024! De leiding doet de volgende oproep voor deze populaire week onder de basisschoolkinderen.

Wij zijn al een aantal jaren flink aan het groeien in het aantal kinderen dat deelneemt aan onze KVW. Afgelopen jaar waren het er ruim 400. Geweldig toch?

Echter betekent meer kinderen ook dat wij meer begeleiders nodig hebben. We hebben op dit moment al een hele enthousiaste groep waar wij heel trots op zijn. Tijdens de week staan we met zijn allen klaar om voor de kinderen een TOP week te organiseren, maar ook onze KVW-leiding feestjes zijn heel gezellig!

Dus…. ben jij beschikbaar in de week van 15 t/m 19 juli en wil jij dit jaar een groep begeleiden? Hou je van een feestje? Ben je minimaal 16 jaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Trommel je vrienden/vriendinnen op en meld je aan via de volgende link:

https://www.kvwleuken.nl/inschrijven_leiding.html

Wel al van de basisschool af maar nog geen 16 jaar? Wij kunnen ook altijd hulpleiding gebruiken om de spellen te begeleiden! Meld je aan via de volgende link: https://www.kvwleuken.nl/inschrijven_hulpleiding.html

(Mocht de link niet werken dan lukt het wellicht wel via kopiëren-plakken!)

Tot snel!!!!