Het is weer zo ver: de aanmeldingen voor KVW Leuken zijn gestart. Zowel kinderen als begeleiders kunnen zich via de website aanmelden om de komende zomer samen een leuke week te beleven.

Op safari
Het thema van dit jaar is ‘Op Safari’. Binnen dit thema wordt er voor de jeugd een week vol spelletjes en plezier georganiseerd. De kindervakantieweek vindt plaats van 24 t/m 28 juli en wordt op vrijdagavond afgesloten met een spetterende showavond.

Aanmelden
Lijkt het je leuk om mee te doen met je vrienden, vriendinnen, neefjes, nichtjes of kennissen? Meld je dan snel aan via de website. De aanmeldingen sluiten op 4 juni; daarna zullen er wegens organisatorische aspecten géén na-aanmeldingen meer aangenomen worden.
Kosten € 26,00 per kind voor een hele week plezier.

Lijkt het je leuk om er als begeleider samen met de kinderen een toffe week van te maken? Wacht dan niet te lang en geef je snel op om deel te nemen als leiding (vanaf 16 jaar) of hulpleiding!

Meer informatie en wil je wellicht sponseren? Kijk op de website of facebook pagina van Kindervakantiewerk Leuken of het artikel op Weertdegekste.