Op zaterdag 22 april om 11.00 uur vieren we met de wijk een feestje. Wethouder, Lizbeth Steinbach, onthult dan een giga spandoek achter de afvalcontainers aan de Tromplaan. Doel van het doek is om op een positieve manier gebruikers van de afvalcontainers aan te moedigen hun afval in de containers te deponeren, en niet ernaast. Of als het niet pas naar de milieustraat te brengen.

De thema’s ‘Schoon en veilig’ staan hoog in het vaandel bij Wijkraad Leuken. De gemeente was zo enthousiast over het idee van een spandoek dat zij de kosten op zich heeft genomen.

Maar ook gezond leven en bewegen zijn speerpunten. We zijn dan ook heel blij met de medewerking van de gemeente Weert om een watertappunt te realiseren bij het Luuëkerpârk. De wethouder zal de eerste bekertjes water uitdelen op de 22april.

Op verzoek van een aantal ouderen in de wijk heeft Wijkraad Leuken op ons Luuëkerpârk een nieuwe, duurzame jeu de boules baan aangelegd die goed in het zicht ligt. Met een potje jeu de boules door jong en oud zal deze in gebruik worden genomen.

En natuurlijk is er voor de kinderen een ijskoude traktatie!

Alle wijkbewoners zijn van harte uitgenodigd op ons feestje.

Het Luuëkerpârk is er voor iedereen: jong en oud om te spelen, picknicken, tuinieren en te genieten van de natuur met zijn voorjaarspracht, vogels en insecten.