Deze winter slaan de Weerter tennisclubs de handen in elkaar voor een nieuw initiatief: het Weerter Jeugd Tennis Circuit! Op een viertal zondagen t/m februari brengen de clubs hun jeugdspelers bij elkaar voor een gezellige ochtend.
In verschillende leeftijdscategorieën t/m 16 jaar worden er onderling partijtjes getennist, afgewisseld met andere leuke activiteiten.

De moeite waard dus om deel te nemen!

Jeugdleden ontvangen via hun clubs meer informatie over dit Circuit. Maar is het dan alleen voor leden? Nee natuurlijk niet! Heb je interesse in tennis en wil je een keer proberen? Neem dan gerust deel door je aan te melden via de inschrijfformulieren. Hier hoef je trouwens niet mee te wachten, los van het Circuit zijn er genoeg mogelijkheden om een keer te komen proberen. Informeer gerust!

Het initiatief om meer samen te werken tussen de Weerter tennisclubs leeft al langer, maar kwam vanwege Corona helaas stil te liggen. Inmiddels is dit initiatief weer opgepakt en kan er naast het Jeugd Circuit in de nabije toekomst zeker meer verwacht worden, zowel voor junioren als senioren. Hierover later meer!

Hieronder vinden jullie de data, locaties en de links voor inschrijving van het Weerter Jeugd Tennis Circuit:

– 13 november bij TPC Boshoven
https://forms.office.com/r/U8a3yx3KQe

– 11 december bij LTV de Grensmeppers
https://forms.office.com/r/i3JVJhrvqT

– 15 januari bij TC Weert-Oost
https://forms.office.com/r/BUSQqCKGMQ

– 12 februari bij TC Weert
https://forms.office.com/r/yzShVH4LJs

Iedere speelochtend is van 9.30 uur tot ongeveer 11.30 uur, ben dus svp rond 9.15 uur aanwezig.

Bij vragen neem svp even contact op met jeugd@tcweertoost.nl

Met sportieve groet,
De gezamenlijke Weerter Tennisclubs