Vanwege de aankomende zomerperiode zijn er een aantal wijzigingen in de dienstverlening van de gemeente Weert. Zo zijn er in juli en augustus gewijzigde openingstijden van de Milieustraat en in week 31, 32 en 33 (29 juli tot en met 16 augustus) is De Vraagwijzer enkel telefonisch bereikbaar voor vragen.

De openingstijden en bereikbaarheid van het Klant Contact Centrum van de gemeente wijzigen in juli en augustus niet.

Gewijzigde openingstijden Milieustraat

Sinds 2023 werkt de gemeente met een zomerprotocol voor de Milieustraat. Dit betekent dat de milieustraat in juli en augustus in de ochtend geopend is in plaats van in de middag. Zo is het op warme dagen zowel voor bezoekers als medewerkers aangenamer op de milieustraat.

In juli en augustus zijn de openingstijden van de Milieustraat als volgt:

  • Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur
  • Zaterdag van 8.00 uur tot 14.00 uur
  • Dinsdag en zondag gesloten

De rest van het jaar blijven de reguliere openingstijden gelden. Je vindt de actuele openingstijden op: www.weert.nl/milieustraat.

In week 31, 32 en 33 (29 juli t/m 18 augustus) is De Vraagwijzer alleen telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. De inloopmomenten in het stadhuis op maandag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur gaan in die weken niet door. Het inloopspreekuur in Stramproy gaat niet door op woensdag 24 juli en woensdag 7 augustus vanwege de vakantiesluiting van de Bibliotheek (Mariastraat 1).

Meer informatie over De Vraagwijzer vind je op: www.weert.nl/vraagwijzer.

Stadhuis

In juli en augustus zijn de publieksbalies in het stadhuis geopend en bereikbaar volgens de reguliere openingstijden. Ook de Dependance Publiekszaken in Stramproy (Mariastraat 1) is regulier geopend op dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur op afspraak. Wil je een melding openbare ruimte maken? Dit kun je online melden via www.weert.nl/melding.

Ga voor meer informatie naar: www.weert.nl/contact.