De Amerikaanse Halloween traditie wordt ook in onze wijk steeds meer omarmd. De Wijkraad heeft ook dit jaar aan alle basisschool leerlingen pompoenen uitgedeeld. Natuurlijk valt er een prijs te winnen voor de meest bijzondere, mooiste pompoenen. De winkeliers op het St. Jobplein hebben zaterdag 29 oktober een Halloweenmarkt.


Pompoenwedstrijd – Stuur foto op van jouw kunstwerkje
Tot zaterdag 29 oktober kun je een foto opsturen van jouw versierde pompoen naar communicatie@wijkraad-leuken.nl
Vergeet niet je naam en leeftijd te noemen.

Kom zondag 30 oktober om 10.00 uur naar het Luuëkerpârk om te kijken of je een prijs hebt gewonnen. Je krijgt altijd een kleine attentie.
Neem je pompoen mee, dan kan iedereen jouw kunstwerkje bewonderen.

Na afloop kun je helpen met het planten van bollen voor ons Tiny Keukenhof.

Halloweenmarkt op Leuken
Zaterdag 29 oktober is er tussen 11.00 en 17.00 uur een griezelige markt op het St. Jobplein met kraampjes, springkussen voor de kinderen en andere activiteiten; ook kun je een prijsje te winnen door het gewicht van de reuze pompoen te raden.
Kijk voor bijzonderheden op Weertdegekste

En heb je nog niet genoeg aan deze Halloween activiteiten?
Op vrijdagavond 28 oktober zijn alle basisschoolleerlingen uit Weert welkom om te komen griezelen tijdens de Halloween disco in Buurthuis Moesel, Christinelaan 25 in Weert.

Van 18.30 tot 19.30 uur zijn de deuren geopend voor leerlingen van de groepen 0 t/m 4. Leerlingen van groep 5 t/m 8 zijn welkom van 19.30 tot 21.30 uur. Lees verder op Weertdegekste