Kruidenpluktuin en nog veel meer

Kom ook genieten op het Luuëkerpârk

titel
titel
titel
titel
titel
titel
titel
titel
titel
titel
titel

17 april 2021

Ook op het Leukerpark is het volop voorjaar. Opruimen, zaaien, nieuwe speelplekken, nog meer insectenhotels, borden met interessante informatie en nog veel meer. Klaar voor de vele bezoekers in het komend seizoen.

Bijzondere plek in onze wijk
Met prikstokken en vuilniszakken hebben een paar trouwe vrijwilligers het Luuëkerpârk weer opgeschoond. Het hele jaar door is er van alles te doen op het Luuëkerpârk.

Voor gezinnen met kinderen, voor de moestuinliefhebbers, pubers en ouderen. Hondenbezitters kunnen hun hond veilig uitlaten op het hondenspeelterrein. Iedereen vindt er zijn plekje aan een van de picknicktafels, schommels, wippen, kabelbaan of lekker crossen met fiets op de crossbaan. Voor de jeugd die van een uitdaging houdt is er een nieuw bomenwandelpad.

Voorjaar 2021 Leukerpark

Natuurlijk kun je er ook genieten van de rust, insecten, vogels, bloemen en de mooie natuur. Ben je nieuwsgierig? Op de nieuwe informatieborden vind je allerlei wetenswaardigheden. 

Hulp gezocht voor de kruidenpluktuin
Roel en Simone zijn druk bezig geweest in de kruidenpluktuin. Straks kan iedereen daar weer plukken. Maar dat gaat niet vanzelf. Regelmatig moet er onkruid gewied en gesnoeid worden met als beloning de oogst: heerlijke onbespoten kruiden waardoor je gerechten thuis nog lekkerder smaken.

Voorjaar 2021 Leukerpark

We zoeken nog wijkbewoners die af en toe een uurtje willen komen helpen. Stuur een mailtje naar info@wijkraad-leuken.nl dan kunnen we afspreken wanneer het ook jou uitkomt.

 

Geef uw mening
Wil jij ook een actieve wijkraad voor Leuken?
Ja, ik wil meehelpen - mail naar info@wijkraad-leuken.nl
Wel belangrijk, maar geen tijd om te helpen
Wijkraad is voor mij niet van belang
Inschrijven wijkflits
Ontvangt u de wijkflits al?
Wilt u ook op de hoogte blijven van wat er speelt in uw wijk? Schrijf u dan nu in voor de digitale wijkflits:
Privacy Statement
Algemene voorwaarden

©2019 - Wijkraad Leuken