Wat een mooie pompoenen!

11 november 2020

De pompoeninzendingen hebben onze verwachtingen overtroffen! Dank je wel alle kinderen en ouders voor jullie creativiteit. Wat was het moeilijk voor de jury om uit de meer dan honderd pompoenen een keuze te maken!

Dit jaar geen Sint Maartensviering zoals we gewend zijn. Geen vuur of familieoptocht met je lampioen. Maar met de verlichte pompoenkunstwerkjes in de voortuinen konden de kinderen met Sinte Maarten toch op ee leuke manier door onze wijk wandelen op een coronaproef manier. Er stond zelfs vaak een bordje met snoep voor ze klaar. En dat dat zeer werd gewaardeerd zag je op hun enthousiaste gezichtjes.

Uitslag pompoenversierwedstrijd

Wauw !! De pompoenen waren allemaal super mooi. Maar we moesten een keuze maken.

Daarom hebben wij 11 prijswinnaars uitgekozen.

De prijswinnaars kunnen zaterdag 14 november tussen 10.00 en 11.00 hun prijs ophalen op Voorstestraat 116.

De winnaars van de eerste pompoenversierwedstrijd op Leuken zijn:

1) Sophie van Gent

2) Femke en Tess van Bommel

3) Olivia en Isabelle Stiphout

4) Bente Wijninga

5) Jurre en Nova Slaats

6) Rinske van Kessel

7) Abby Strijbos

8) Phos Franssen

9) Stef & Lenn Verheyden

10) Gyliano Rosauren

11) Zoë en Amy Janssen

Kijk voor foto's van alle pompoenen op onze FaceBookpagina.
Ook Weertdegekste heeft tijdens de Sint Maarten's wandeling door onze wijk mooie sfeerfoto's gemaakt.