Bredere spreiding AEDs op Leuken

31 augustus 2020

Met de plaatsing van een nieuwe AED op de Voorstestraat is een nog bredere spreiding van AED’s in onze wijk gerealiseerd. Hartsave Leuken kan niet zonder vrijwilligers en donateurs. Doe mee of doneer!

Op de Voorstestraat 112 is op 22 augustus een nieuwe AED geplaatst door Hartsave Leuken.

Hartsave Leuken
Leuken heeft zo’n 4000 inwoners. Iedere dag of nacht kan ook jouw buurman of buurvrouw een hartstilstand krijgen. Kun je hem of haar dan redden? Met Hartsave Leuken gaan we een goed dekkend Netwerk voor onze wijk oprichten waar ook jij aan kunt bijdragen.

Want zonder vrijwillige hulpverleners heeft Hartsave Leuken geen kans van slagen. Immers zou zonder hun inzet kan geen Reanimatie Oproep Netwerk bestaan. Met een dekkend netwerk van vrijwillige hulpverleners gaat er zo min mogelijk tijd verloren in acute situaties waarin alle seconden tellen. Jij krijgt de kans om mensenlevens te redden!.

Woon je op Leuken en wil je een gratis reanimatiecursus van Hartsave Leuken?

Meld je dan hier aan!

Ben je al vrijwilliger bij Hartsave Leuken dan kun je je aanmelden voor een herhalingsles.

Aanmelden voor een herhalingsles

Doneren
Als stichting is Hartsave Leuken afhankelijk van donaties en sponsoring voor de aanschaf en onderhoud van onze AED’s en om ervoor te zorgen dat we onze vrijwilligers kunnen blijven opleiden. Draag jij ook je steentje bij?

Kijk op de website