Van hart tot hart... collecte Hartsave Leuken

08 juni 2019

Leuken heeft zo’n 4000 inwoners. Iedere dag of nacht kan ook jouw buurman of buurvrouw een hartstilstand krijgen. Kun je hem of haar dan redden? Draag ook een steentje bij en wordt vrijwilliger of doneer tijdens de collecte op 11 juni.

Op dinsdag 11 juni aanstaande collecteert Hartsave Leuken tussen 18.30 en 20.30 in onze wijk.

Waarom?

• Voor het onderhoud en vernieuwen van de AED’s in onze wijk en het opleiden van burgerhulpverleners.
  • Omdat een goede dekkingsgraad van goed functionerende AED’s en voldoende getrainde buurtgenoten het verschil kunnen maken bij een reanimatie in onze wijk.

Hartsave Leuken is bezig een goed dekkend netwerk van getrainde vrijwilligers en voldoende AED's voor onze wijk te realiseren.

Heeft u interesse in het volgen van een opleiding? Bezoek onze website en meldt u aan.

Bent u afwezig en wil u toch doneren, dat kan op de site van: www.hartsaveleuken.nl

Is er op Leuken interesse in een JeugdWijkraad? Meedenken, meeorganiseren van activiteiten voor en/of door de jeugd van Leuken. Maar ook bv. brainstormen over wat de jeugd van Leuken hier graag anders zou willen zien.
Ja! Wat een geweldig idee
Ben of ken je iemand die hier wel aan mee zou willen doen?
Stuur een mail naar activiteiten@wijkraad-leuken.nl
Nee, geen behoefte aan