Cursus Hartsave Leuken

Nog meer HartSave vrijwilligers in de wijk!

12 mei 2019

Op 28 maart en 4 april gaf HSL een reanimatiecursus in het IKC gebouw in Leuken. Deelnemers uit de wijk waren enthousiast. Vijf deelnemers gingen na het volgen van de twee avonden onderwijs met een pasje naar huis.

De cursus werd gegeven door Ron Haex, gecertificeerd opleider. Materialen werden ter beschikking gesteld door Joost Slaats.

Geweldig! Zo is onze wijk weer HartSave-vrijwilligers rijker en kunnen nog meer inwoners met een hartaanval worden gereanimeerd.

Is er op Leuken interesse in een JeugdWijkraad? Meedenken, meeorganiseren van activiteiten voor en/of door de jeugd van Leuken. Maar ook bv. brainstormen over wat de jeugd van Leuken hier graag anders zou willen zien.
Ja! Wat een geweldig idee
Ben of ken je iemand die hier wel aan mee zou willen doen?
Stuur een mail naar activiteiten@wijkraad-leuken.nl
Nee, geen behoefte aan