Afvalcontainers verplaatst naar Tromplaan

titel

09 mei 2019

Deze week zijn de afvalcontainers op de nieuwe plek aan de Tromplaan geplaatst. Twee auto's kunnen tegelijk in de speciale vakken hun PMD-afval en flessen deponeren. De bestikkering op de containers wordt nog aangepast.

PMD staat voor Plastic verpakkingen (zoals plastic flessen, flacons, folies en zakken)en Drankenkartons (zoals van sappen en zuivel). Een aanzienlijk deel van het dagelijks weggegooide huishoudelijk afval (restafval) wordt gevormd door deze PMD.

Er is een extra grote PMD-container geplaatst en de gemeente heeft aangegeven vaker te de containers te legen.

Oproep
We vragen aan alle wijkbewoners deze plek netjes te houden. Mocht een container vol zijn (controleer dit, soms blijft een zak omdat deze erg vol is steken in de opening) dan is het niet de bedoeling dat die ernaast wordt gezet.

Textielcontainer
De Reshare textielcontainer is vooralsnog niet meeverhuisd. Oude kleding en gordijnen kun je nog inleveren op de Friezenstraat, bij de sponsorwinkel aan de Doctor Schaepmanstraat 17, (let wel op de openingstijden) of de container bij de Gamma.

 

Geef uw mening
Is er op Leuken interesse in een JeugdWijkraad? Meedenken, meeorganiseren van activiteiten voor en/of door de jeugd van Leuken. Maar ook bv. brainstormen over wat de jeugd van Leuken hier graag anders zou willen zien.
Ja! Wat een geweldig idee
Ben of ken je iemand die hier wel aan mee zou willen doen?
Stuur een mail naar activiteiten@wijkraad-leuken.nl
Nee, geen behoefte aan
Inschrijven wijkflits
Ontvangt u de wijkflits al?
Wilt u ook op de hoogte blijven van wat er speelt in uw wijk? Schrijf u dan nu in voor de digitale wijkflits:
Privacy Statement
Algemene voorwaarden

©2019 - Wijkraad Leuken