Aanmelden deelname en leiding KVW Leuken

Kindervakantiewerk 15 - 19 juli

09 april 2019

KVW Leuken is afhankelijk van haar vrijwilligers. Zij is op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die het leuk vinden kinderen te begeleiden en ervoor te zorgen dat zij een onvergetelijk leuke week hebben!
KVW Leuken is een hechte en zeer enthousiaste groep (veelal jongeren) die de kinderen van Leuken e.o. elk jaar één week in de zomer op sleeptouw neemt. Dit jaar is Kindervakantiewerk 15 t/m 19 juli.

Wil jij hier deel van uitmaken?
Dat kan! Als sterk groeiende stichting zijn we altijd op zoek naar versterking!

Ben jij van de basisschool af, jonger dan 16 jaar en vind je het leuk om KVW Leuken te ondersteunen met het begeleiden van activiteiten?
Ga dan nu naar www.kvwleuken.nl en meld je aan als hulpleiding!
Onder het kopje/tab aanmelden!

Ben jij vanaf 15 juli 16 jaar of ouder? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Vind jij het leuk om een groep kinderen te begeleiden bij het spelen van spellen en andere activiteiten?
Geef je dan nu op als leiding via www.kvwleuken.nl
Onder het kopje/tab aanmelden!

Online inschrijven Kvw Leuken 2019
De online inschrijving is geopend! KVW Leuken is voor kinderen van 4 jaar t/m groep 8 van een basisschool. Dit jaar zullen we de kinderen meenemen in een tijdreis en zo belanden we bij de Olympische Spelen, tussen de Piraten, in de jungle en worden we echte circusartiesten! Een groot feest, in het teken van 50 jaar KVW Leuken! De week vindt plaats van 15 t/m 19 juli 2019 en deelname kost 21 euro (plus administratiekosten).

Aanmelden kan via www.kvwleuken.nl (onder het kopje/tab aanmelden), hier vindt u ook meer informatie over o.a. het weekprogramma.
Inschrijven kan t/m 31 mei 2019
Vragen kunt u ons altijd stellen via info@kvwleuken.nl.

Zie ook de facebookpagina

Is er op Leuken interesse in een JeugdWijkraad? Meedenken, meeorganiseren van activiteiten voor en/of door de jeugd van Leuken. Maar ook bv. brainstormen over wat de jeugd van Leuken hier graag anders zou willen zien.
Ja! Wat een geweldig idee
Ben of ken je iemand die hier wel aan mee zou willen doen?
Stuur een mail naar activiteiten@wijkraad-leuken.nl
Nee, geen behoefte aan