Aanmelden (hulp)leiding KVW Leuken

09 april 2019

KVW Leuken is afhankelijk van haar vrijwilligers. Zij is op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die het leuk vinden kinderen te begeleiden en ervoor te zorgen dat zij een onvergetelijk leuke week hebben!
KVW Leuken is een hechte en zeer enthousiaste groep (veelal jongeren) die de kinderen van Leuken e.o. elk jaar één week in de zomer op sleeptouw neemt.

Wil jij hier deel van uitmaken?
Dat kan! Als sterk groeiende stichting zijn we altijd op zoek naar versterking!

Ben jij van de basisschool af, jonger dan 16 jaar en vind je het leuk om KVW Leuken te ondersteunen met het begeleiden van activiteiten?
Ga dan nu naar www.kvwleuken.nl/aanmelden en meld je aan als hulpleiding!

Ben jij vanaf 15 juli 16 jaar of ouder? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Vind jij het leuk om een groep kinderen te begeleiden bij het spelen van spellen en andere activiteiten?
Geef je dan nu op als leiding via www.kvwleuken.nl/aanmelden!

Is er op Leuken interesse in een JeugdWijkraad? Meedenken, meeorganiseren van activiteiten voor en/of door de jeugd van Leuken. Maar ook bv. brainstormen over wat de jeugd van Leuken hier graag anders zou willen zien.
Ja! Wat een geweldig idee
Ben of ken je iemand die hier wel aan mee zou willen doen?
Stuur een mail naar activiteiten@wijkraad-leuken.nl
Nee, geen behoefte aan