Het mysterie van de diamantdief

Leuke activiteit op Leuken van scouting St. Job

08 februari 2019

Ja ja je leest het goed. Er is een mysterieus persoon met de diamanten vandoor gegaan. Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Dan hebben we je hulp nodig! Heb je tijd op zaterdag 16 februari tussen 9:30 uur en 13:00 uur? Ben jij goed in samenwerken en het oplossen van raadsels? Laat je uitdagen en meld je gratis aan voor het mysterie van de diamantdief.

Wij willen graag weten wie ons komen helpen. Stuur een mail met je naam en leeftijd naar welpen2.zaterdag@scoutingsintjob.nl De locatie is scoutinggebouw 't Luukske/Klein Leuken 14 /Weert.

Meer informatie? Ga naar: https://www.youtube.com/watch?v=sy1RNs8k2QY

Het mysterie van de diamantdief wordt georganiseerd door de Welpen van Scouting St. Job Leuken-Weert en de Dolfijnen van Scouting Nederweert. Dit zijn twee groepen die jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar elke week een ander avontuur aanbieden waarbij je, al spelend, aardig wat over de wereld van alledag leert. Je doet spelletjes, wedstrijden en speurtochten. Ja gaat bijvoorbeeld kamperen, kanoën of een vuurtje maken waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk zelf te doen.

Welpen Scouting St. Job Leuken-Weert
De Welpen zijn een gemengde groep (voorheen welpen en kabouters). Welpen spelen naar aanleiding van het verhaal "Het Jungleboek": dat wordt verkleden en schminken… maar ook vuur leren maken en tochten door de natuur komen aan bod. Welpen dragen een groene blouse.
Website: http://www.scoutingsintjob.nl
Email: welpen2.zaterdag@scoutingsintjob.nl

mysterie van de diamantdief
Is er op Leuken interesse in een JeugdWijkraad? Meedenken, meeorganiseren van activiteiten voor en/of door de jeugd van Leuken. Maar ook bv. brainstormen over wat de jeugd van Leuken hier graag anders zou willen zien.
Ja! Wat een geweldig idee
Ben of ken je iemand die hier wel aan mee zou willen doen?
Stuur een mail naar activiteiten@wijkraad-leuken.nl
Nee, geen behoefte aan