Groot kerstpanorama in kerk Leuken

23 december 2018

Voor het 44ste jaar wordt het priesterkoor van de kerk op Leuken, door een grote groep vrijwilligers, weer omgetoverd tot een groot kerstpanorama.

Omzoomd door grote en kleine kerstbomen, zoals ieder jaar weer door sponsoren ter beschikking gesteld, is een kerstlandschap gecreëerd met o.a. waterlopen, een vijver met vissen en opgezette dieren. Ook is weer gezorgd voor een prachtige bloemversiering en wordt het kerstlandschap opgesierd met prachtige modelhuisjes (o.a. markante woningen uit de wijk).

In de dagkapel wordt door Jos Moonen een tentoonstelling ingericht van internationale kerstgroepen, afkomstig uit privé-bezit.

De kerk op Leuken is voor een bezichtiging (gratis) van de grote kerststal en de kerstgroepen tentoonstelling geopend op:

• Dinsdag 25 december (Eerste Kerstdag) van 11.00 tot 17.00 uur;
• Woensdag 26 december (Tweede Kerstdag) van 11.00 tot 17.00 uur;
• Zaterdag 29 december van 13.00 tot 17.00 uur;
• Zondag 30 december van 11.00 tot 17.00 uur;
• Zaterdag 5 januari van 13.00 tot 17.00 uur;
• Zondag 6 januari van 11.00 tot 17.00 uur;
• Zaterdag 12 januari van 13.00 tot 17.00 uur;
• Zondag 13 januari van 11.00 tot 17.00 uur.

Is er op Leuken interesse in een JeugdWijkraad? Meedenken, meeorganiseren van activiteiten voor en/of door de jeugd van Leuken. Maar ook bv. brainstormen over wat de jeugd van Leuken hier graag anders zou willen zien.
Ja! Wat een geweldig idee
Ben of ken je iemand die hier wel aan mee zou willen doen?
Stuur een mail naar activiteiten@wijkraad-leuken.nl
Nee, geen behoefte aan