Kerstactie scouting Sint Job

30 oktober 2018

Bestel tot 12 november een assortiment van 20 overheerlijke kerstkoekjes van een echte bakker voor 3,50 euro.
Stuur een mail met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer naar welpen2.zaterdag@scoutingsintjob.nl

Woont  in Weert?
Dan kunnen zij uw bestelling aan huis leveren. In alle andere gevallen krijgt u de informatie over ophaalmomenten via e-mail. Zij leveren ook grote bestellingen!

Van de opbrengsten worden leuke activiteiten georganiseerd voor de jeugd van scouting Scouting St. Job Leuken-Weert.

Is er op Leuken interesse in een JeugdWijkraad? Meedenken, meeorganiseren van activiteiten voor en/of door de jeugd van Leuken. Maar ook bv. brainstormen over wat de jeugd van Leuken hier graag anders zou willen zien.
Ja! Wat een geweldig idee
Ben of ken je iemand die hier wel aan mee zou willen doen?
Stuur een mail naar activiteiten@wijkraad-leuken.nl
Nee, geen behoefte aan