5e Weerter Avond4daagse van start!

titel
titel
titel

11 september 2018

Dinsdagavond ging om 18.00 uur voor het 5e opvolgende jaar de Avond4Daagse van start. Op de eerste dag genoten bijna 400 wandelaars van de droge en zonnige avond en werden er vele gezellige kilometers gelopen. Bijzonder is dit jaar dat de organisatie tijdens de 4 avonden ondersteuning krijgt van een grote groep bewoners van het AzC in Weert.

Routes
Vanaf de markt bij De Soos starten de deelnemers dagelijks hun route. Tijdens de avond4daagse zal er elke avond een andere route worden gelopen. Dit jaar is er de keuze uit 3 verschillende routes, namelijk de 3 km, 5 km en 10 km. Van dinsdag t/m donderdag wordt er gestart vanaf 18.00 uur en op vrijdag zal de eerst groep starten om 17.30 uur.

De eerste twee avonden worden er door medewerkers van de Rabobank appels uitgedeeld, en onderweg worden deelnemers voorzien van water. Dit jaar hebben alle deelnemers aan de start een bidon ontvangen van de organisatie, deze kunnen ze telkens bij de drinkpost weer vullen met water. “Met de bidons voorkomen we dat er 1000-1500 plastic bekertjes worden gebruikt en weg gegooid” aldus Claudia Schepens, een van de actieve vrijwilligers.

Organisatie
De organisatie is in handen van een klein groepje vrijwilligers, die samen ook dit jaar weer de schouders eronder hebben gezet om de avond4daagse mogelijk te maken. Om de Avond4daagse ook voor de komende jaren te behouden, is de organisatie op zoek naar nieuwe vrijwilligers die hun bijdrage willen leveren aan een sportief en bovenal gezellig evenement in Weert.


Voor meer informatie over de avondvierdaagse kunt u kijken op www.samendoenweert.nl of een e-mail sturen aan info@samendoenweert.nl.

Zie voor meer foto's Weertdegekste

Geef uw mening
Is er op Leuken interesse in een JeugdWijkraad? Meedenken, meeorganiseren van activiteiten voor en/of door de jeugd van Leuken. Maar ook bv. brainstormen over wat de jeugd van Leuken hier graag anders zou willen zien.
Ja! Wat een geweldig idee
Ben of ken je iemand die hier wel aan mee zou willen doen?
Stuur een mail naar activiteiten@wijkraad-leuken.nl
Nee, geen behoefte aan
Inschrijven wijkflits
Ontvangt u de wijkflits al?
Wilt u ook op de hoogte blijven van wat er speelt in uw wijk? Schrijf u dan nu in voor de digitale wijkflits:
Privacy Statement
Algemene voorwaarden

©2019 - Wijkraad Leuken