Sporthalgebied afgebakend

Deponeer jouw idee in de bus!

titel

11 januari 2015

In het bijzijn van bewoners van Leuken en verschillende maatschappelijke organisaties heeft wethouder Litjens vandaag samen met leden van de werkgroep herinrichting sporthalgebied de afbakeningspalen geslagen in het voormalige sporthalgebied Leuken.

De werkgroep is bezig met de planvorming voor de herinrichting van afgebakende gebied en bestaat uit bewoners van Leuken, leden van de wijkraad en medewerkers van Wonen Limburg, Punt Welzijn en de gemeente Weert.

De werkgroep is opgestart naar aanleiding van een vraag van de gemeente aan de wijkraad om samen met de wijkbewoners en maatschappelijke partners een bestemming/invulling te bedenken voor een groot deel van het voormalige sporthalgebied. Het gaat om ongeveer de helft van het gebied aan zijde van de Sportstraat met een oppervlakte van zo’n 10.000 – 15.000 m2. Het overige deel van het gebied is in ontwikkeling als winkelgebied waar onder andere de Aldi zich zal gaan vestigen.

Idee volkstuintjes
Een van de ideeën is om in een deel van het gebied volkstuintjes te gaan realiseren. De details hiervoor zijn nog niet bekend, maar mocht je interesse hebben in een volkstuintje, dan kun je geheel vrijblijvend aanmelden bij de wijkraad. Stuur hiervoor een e-mail aan activiteiten@wijkraad-leuken.nl.

Ook jouw ideeën zijn welkom
De komende weken worden ideeën bussen op verschillende plaatsen (zoals op school en bij winkels) in de wijk Leuken geplaatst waarin u uw ideeën kwijt kunt. Natuurlijk kunt je jouw ideeën ook mailen aan sporthalgebied@wijkraad-leuken.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie kijk op verder op onze website www.wijkraad-leuken.nl/projecten/24/.

 

Voor meer foto's kijk op Weertdegekste

Geef uw mening
Is er op Leuken interesse in een JeugdWijkraad? Meedenken, meeorganiseren van activiteiten voor en/of door de jeugd van Leuken. Maar ook bv. brainstormen over wat de jeugd van Leuken hier graag anders zou willen zien.
Ja! Wat een geweldig idee
Ben of ken je iemand die hier wel aan mee zou willen doen?
Stuur een mail naar activiteiten@wijkraad-leuken.nl
Nee, geen behoefte aan
Inschrijven wijkflits
Ontvangt u de wijkflits al?
Wilt u ook op de hoogte blijven van wat er speelt in uw wijk? Schrijf u dan nu in voor de digitale wijkflits:
Privacy Statement
Algemene voorwaarden

©2019 - Wijkraad Leuken