Medewerkers Van Melle gaan klussen

Perfetti van Melle Weert zet zich in voor het Weerterland!

19 januari 2019

Medewerkers van snoepfabriek Perfetti van Melle in Weert (bekend van o.a. Fruitella en Smint) gaan een dag buiten de deur klussen voor de maatschappij in het Weerterland. Hebben jij of jouw organisatie een leuke activiteit, klus of iets anders leuks op 19 april of wil je iets organiseren?

Te denken valt aan het verzorgen van een lunch, bakken met ouderen/mensen met beperking, meehelpen met een klus op het voetbalterrein of meehelpen bij het opknappen van een ruimte. Meld het dan nu aan!

Op 19 april gaat de fabriek van Perfetti van Melle voor één dag dicht en zullen alle medewerkers zich (tussen 9.00 uur en 15.00 uur) inzetten voor goede initiatieven door mee te helpen bij activiteiten / klussen. Daarom zijn ze op zoek naar jou. Wat kunnen zij op deze dag voor jou of jouw stichting of vereniging doen?

Uit de aanmeldingen die binnenkomen worden een aantal activiteiten uitgekozen. Perfetti van Melle zal zelf deze keuze maken. Aanmelden kan tot 22 februari via de volgende link op de website van Goedbezig Weert,

Voor vragen mail naar goedbezig@puntwelzijn.nl

Is er op Leuken interesse in een JeugdWijkraad? Meedenken, meeorganiseren van activiteiten voor en/of door de jeugd van Leuken. Maar ook bv. brainstormen over wat de jeugd van Leuken hier graag anders zou willen zien.
Ja! Wat een geweldig idee
Ben of ken je iemand die hier wel aan mee zou willen doen?
Stuur een mail naar activiteiten@wijkraad-leuken.nl
Nee, geen behoefte aan