Opening wijkapotheek DA Drogisterij

en Parfumerie Leuken

titel

26 oktober 2018

Op 1 november a.s. om 12. 00 uur opent wethouder Wendy van Eijk officieel Wijkapotheek DA Drogisterij & Parfumerie Leuken.

Ondernemers en apothekers Ferhat Ak en Bart Jansen geloven in de combinatie apotheek en drogist. Samenwerken op het gebied van (farmaceutische) zorg, gezondheid, lifestyle en beauty.
In het nieuwe Gezondheidscentrum Leuken werken de o.a. de huisarts, fysiotherapeuten, diëtisten en andere professionals in de zorg én de apotheker straks samen onder één dak. Dit betekent korte lijnen en snel schakelen rondom gezondheid, medicatie en preventie.

Ferhat en Bart zijn met hun team de apotheker en drogist met aandacht voor u. Zij willen graag weten hoe zij u het beste kunnen helpen. Daarom nemen zij graag de tijd voor uw vragen en geven u persoonlijk advies en handige tips.

Kom kennismaken met het enthousiaste team van Wijkapotheek DA Drogisterij en profiteer nu van 25% openingskorting* op veel van onze producten. Zij zien u graag!

*De openingskorting is geldig van 1 t/m 3 november 2018

Geef uw mening
Is er op Leuken interesse in een JeugdWijkraad? Meedenken, meeorganiseren van activiteiten voor en/of door de jeugd van Leuken. Maar ook bv. brainstormen over wat de jeugd van Leuken hier graag anders zou willen zien.
Ja! Wat een geweldig idee
Ben of ken je iemand die hier wel aan mee zou willen doen?
Stuur een mail naar activiteiten@wijkraad-leuken.nl
Nee, geen behoefte aan
Inschrijven wijkflits
Ontvangt u de wijkflits al?
Wilt u ook op de hoogte blijven van wat er speelt in uw wijk? Schrijf u dan nu in voor de digitale wijkflits: