Oproep hondenbezitters Leuken

titel

25 oktober 2018

De wijkraad ontving de laatste tijd verschillende vragen voor de aanleg van een omheind hondenravotterrein in onze wijk. Vind jij het als hondenbezitter ook belangrijk dat jouw hond vrij kan rennen en spelen met soortgenoten? Dan is dit jouw kans!

De wijkraad heeft deze vraag al vaker gehad maar de gemeente legt geen ravotterreinen meer aan en onderhoudt ze ook niet meer.

Wat er wel kan is dat mensen uit de wijk/hondenbezitters samen een project opstarten, geld inzamelen via subsidies en zelf de aanleg verzorgen. Vervolgens moet ook het onderhoud door hondenbezitters uitgevoerd worden.

Tot nu toe hebben we iedere hondenbezitter die ons de vraag heeft gesteld, gevraagd of zij aan de slag willen met een dergelijk project maar daar is vooralsnog niets uitgekomen.

Zodra een groepje hondenbezitters kenbaar maakt zich hard te maken voor een dergelijk project, dan kunnen zij rekenen op de wijkraad om hen tips te geven over bij voorbeeld hoe fondsen aan te vragen om dit te financieren.

Interesse deelname project honden ravotterrein
Heeft u interesse om mee te werken een hondenravotterein aan te leggen, onderhouden en natuurlijk om uw hond heerlijk vrij te laten lopen en spelen met soortgenoten?
Mail dan naar info@wijkraad-leuken.nl

Geef uw mening
Is er op Leuken interesse in een JeugdWijkraad? Meedenken, meeorganiseren van activiteiten voor en/of door de jeugd van Leuken. Maar ook bv. brainstormen over wat de jeugd van Leuken hier graag anders zou willen zien.
Ja! Wat een geweldig idee
Ben of ken je iemand die hier wel aan mee zou willen doen?
Stuur een mail naar activiteiten@wijkraad-leuken.nl
Nee, geen behoefte aan
Inschrijven wijkflits
Ontvangt u de wijkflits al?
Wilt u ook op de hoogte blijven van wat er speelt in uw wijk? Schrijf u dan nu in voor de digitale wijkflits: