Afsluiting succesvolle 5e Weerter Avond4daagse!

15 september 2018

De afgelopen 4 dagen hebben weer zo’n 400 wandelaars deelgenomen aan de 5e editie van de Weerter Avond4daagse. Deelnemers konden zelf kiezen welk van de 3 afstanden zij wilde lopen, en hadden de keuze uit 3 KM, 5 KM en 10 KM. Gisteravond is de wandel4daagse afgesloten met een succesvol finish event op de markt!

Ook dit jaar hebben alle wandelaars ‘die de 4 avonden de wandelingen hebben voltooid’ hun welverdiende medaille en bijbehorende gladiolen in ontvangst mogen nemen. Er was ruimte om foto’s te maken onder de kleurrijke finishboog en voor de kinderen was er een groot luchtkussen aanwezig. Natuurlijk werd de avond compleet gemaakt door DJ Robert.

Zie voor sfeerfoto's Weertdegekste

De avond4daagse wordt elk jaar weer mogelijk gemaakt door alle sponsoren, te weten: Party Time, Discus Stramproy, RevaPrint, Rabobank, Saes Bloemen en planten en niet te vergeten de SooS. Allemaal hebben op hun eigen manier een bijdrage geleverd.
“De organisatie wil alle sponsoren, vrijwilligers en deelnemers bedanken voor de hulp, ondersteuning en deelname in de afgelopen 5 jaar” aldus Petra Meijboom. Maureen voegt daar nog aan toe “En special credits aan onze 5 SUPER vrijwilligers van het AZC! Wat een superfijne en lieve club!! Het enthousiasme en de no-nonsense aanpak mentaliteit heeft veel werk uit handen genomen... van stilstaan wilden zij niet weten.. ‘What can I do’, het meeste gehoorde zinnetje vanuit deze groep toppers!”

Organisatietalent gezocht!
Voor het komende jaar is de organisatie van de Weerter Avond4daagse op zoek naar nieuwe organisatietalenten en vrijwilligers. Zonder nieuwe vrijwilligers die het stokje willen overpakken, zal de editie 2018 de geschiedenisboeken in gaan als voorlopig de laatste!
Dus wil je dit mooie event voor Weert behouden? Meld je dan aan als vrijwilliger, zodat er ook weer in 2019 zo’n geweldig sportief en bovenal gezellig event voor Weert op de agenda kan worden gezet. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen aan info@samendoenweert.nl.

Sint Maarten viering - alleen een vuurstapel of ?
verhaal, optocht wijk, vuurstapel
alleen een vuurstapel