De GoedBezig Beursvloer komt in zicht!!!

05 september 2018

Op de beursvloer kunnen bedrijven, serviceclubs, scholen en vrijwilligersorganisaties elkaar ontmoeten in een informele setting. Er wordt met gesloten beurzen met elkaar gehandeld.

Vrijwilligersorganisaties vragen bijvoorbeeld om kennis, faciliteiten of helpende handen en stellen hier iets tegenover. Bedrijven op hun beurt bieden geen geld aan maar sluiten aan op de vraag of bieden zelf materialen of kennis aan.

Interesse en aanmelden?
Noteer dan 8 oktober van 18.00 tot 20.30 uur in je agenda en meld je bedrijf, vrijwilligersorganisatie, serviceclub of school aan!
Voor meer informatie, mail of bel het Servicepunt Vrijwilligers van Punt Welzijn via goedbezig@puntwelzijn.nl of 0495-697900.

Informatie op de website via deze link.

Aanmelden via de volgende link:
aanmelden GoedBezig Beursvloer 2018

We hopen dat er dit jaar weer nieuwe mooie samenwerkingen tot stand zullen komen!!

Team Goedbezig Weert

Poster GoedBezig Beursvloer 2018
Sint Maarten viering - alleen een vuurstapel of ?
verhaal, optocht wijk, vuurstapel
alleen een vuurstapel